SPLÆSH CAMP 2019 – MELD DERE PÅ!

Til FORESATTE OG MEDLEMMER (som er 13 – 18 år i 2019)!

Frilynt Norge har den store gleden av å invitere alle medlemmer mellom 13 og 18 år til SplæshCamp – Nordic Edition fra 5.-10. august 2019. Påmeldingene er allerede i gang. Vi kjører et lite «Earlybird»-tilbud til alle som melder seg på før 1. desember. Spar kr 300,-! Les mer: www.frilynt.no/sommerleir.

BILDENE FRA 2018 ER UTE
Alle bildene fra SplæshCamp 2018 lagt ut på www.facebook.com/frilyntnorge ! Det er når man ser dem man forstår hvor magisk denne sommerleiren er, og hvor unikt det er å samle så mange fantastisk fine mennesker på en og samme uke! Gå rett til albumet her!

MAGISKE UNGDOMMER
Til alle medlemsgrupper som hadde deltagere på SplæshCamp i 2018: Tusen takk for at vi fikk besøk av de flotte ungdommene. Det er mildt sagt rørende å se hvordan teltduken i sirkusteltet løfter seg i ekstase. Anerkjennelsen og respekten deltagerne gir hverandre er helt ellevill! 500 ungdommer gjør hverandre gode – og tilbakemeldingene i evalueringen er at på SplæshCamp kan alle være som de er!

WORKSHOPS
Årets workshops er stagefight og stuntfilm, pyroteknikk, magi, illusjonskunst og magi, dubbing av tegnefilm, filmverksted, hip hop, teatersminke og spesialeffekter, MinusManus improteater, musikal, nysirkus og flammeblåsing, trailer og promofilm, filmskuespiller, kortfilm, revyverksted, musikkvideo, skuespillerteknikk – acting on screen, og skuespillerteknikk – tegneserieteater!

NORDISK UTGAVE – FLERE OM PLASSENE
I 2019 skal vi også ha med deltagere fra Sverige, Danmark, Island, Finland, Færøyene, Grønland og Sydslesvig, så dermed blir det faktisk flere om plassene. Det er mange kurs som fyller seg fort, så kan være lurt å ikke vente for lenge, hvis du vet du skal på SplæshCamp til sommeren.

EARLYBIRD – SPAR 300,- FØR 1. DESEMBER
PRIS MEDLEMMER: 3700,- (3400 før 1. des.!)
PRIS MEDLEMMER: 3200,- (2900 før 1. des.!) for medlemmer i Hordaland, Sogn og Fjordane, Møre og Romsdal, Trøndelag, Nordland, Troms og Finnmark.
PRIS IKKE-MEDLEMMER: 4300,- (4000 før 1. des.!) (Du kan bli medlem for kr 50,- og få medlemsprisen)

EARLYBIRD-RABATT: Spar 300,- ved påmelding innen 1. desember!
http://frilynt.no/sommerleir

Håper vi sees til sommeren!

Med vennlig hilsen
Frilynt Norge
Frode Aleksander Rismyhr
generalsekretær

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *