Bli ny medlem eller Støttemedlem

Heisan!

Inntak 2019: Informasjonsmøte for de som ønsket å bli nye medlemmer i 2019-2020 sesongen  på Sunde/Kvernevik Bydelshus, 2 september 2019 kl.18.00. Her møter også foresatte til eksisterende medlemmer + medlemmene.

Vi tar inn medlemmer etter behov, så det er bare å fylle ut skjemaene og møte opp til informasjonsmøte på Bydelshuset. Viktig å få frem hva foresatte kan bidra med da det må påregnes ca.40 timed dugnad pr. medlem. (Alt relatert til driften av Teateret Mitt)

Vi har øvinger på høsten 2019 hver mandag ca.18.00-19.00 medlemmer i barneskolen (noen ganger til 20.00) Ekstra øvinger er alltid på torsdager i samme tidsrom. Høsten 2019 er planen at ungdommer fra 12 år og oppover bruker annenhver torsdag (partallsuker) til øving kl.18.00-20.00. De over 12år som ønsker det kan selvfølgelig også komme på mandagene 🙂 På våren fra nyttår og frem til forestilling (normalt i mars en gang) er det øving hver mandag og torsdag i samme tidsrom. Fra siste helg og hele uken før forestilling er det øving alle dager på ettermiddag/kveld.

Både voksen&foresatte og barn&ungdom må melde seg inn med nødvendig informasjon.

Spørsmål sendes på mail til Ellen Svanevik Olsen og Heidi Monslaup Eikås  post@teateretmitt.no Vi tar inn nye medlemmer basert på alder og kjønn. Gutter over 8 år og all ungdom over 12 år vil bli prioritert. Inntak for nye medlemmer er primært i august/september.

Medlemskontingent for første medlem settes til kr 600,- og for øvrige medlemmer kr 300,-. Minimumskontingent blir da kr 900,- (en voksen + ett barn).
For familier med to barn vil kostnaden bli kr 1 200,- (en voksen a kr 600 + to medlemmer/barn a kr 300 pr barn).

 [Contact_Form_Builder id=»11″]

Bruk også skjema nedenfor, da foresatte også er medlemmer:


[Contact_Form_Builder id=»12″]

Dersom du ønsker å bli støttemedlem i «Teateret Mitt» synes vi det vil være kjempeflott!

Da må du fylle ut skjema over for «Voksen&  Foresatte»

og legge inn «Støttemedlem» i feltet for «Navn på barn(a) jeg er foresatt til»

Kan du hjelpe til ved ulike aktiviterer er det flott!

Da setter du kryss på skjema eller skriver hva du vi bidra med i feltet for tillegsinformasjon.

Det koster 100,- pr år. og vi sender mail med betalingsinfo fortløpende. På forhånd, tusen takk!