Bandet

Til forestillingen «Energityvene» i 2023 bestod bandet av Eldar Carr Svanes på Bass, Conner Fynn Knapheide på Trommer, Andreas Mykle på Gitar og Benjamin Klubben på Keyboard

 

Til forestillingen «Vampyrblod» i 2022 bestod bandet av Eldar Carr Svanes på Bass, Rude Elvemo Rott på Trommer, Andreas Mykle på Gitar og Benjamin Klubben på Keyboard

 

Til forestillingen «Dagbokas Hemmeligheter» i 2021 Hadde vi «som alltid» med oss Eldar Carr Svanes på Bass, på Trommer var det Rude Elvemo Rott som hadde tatt steget fra scenen til bandet, så var vi så heldige å få med Frikk Hana på Gitar og Ida K. Jensen på Keyboard. Kurt Olsen var vår faste band mentor.

Bandet 2018/2019 til forestillingen «Piratene i Kvernavigå» var Jostein Karlsen på gitar, Eldar Svanes på Bass, Ingeborg Skargaard på Keyboard og Mathias Nilsen på Trommer. Mentor er Kurt Svanevik Olsen.

 

Bandet 2017/2018 Er Heine Røise på Keyboard, Kurt Svanevik Olsen på Gitar, Eldar Svanes på Bass og Mattias Nilsen på Trommer. Mentor er Kurt Svanevik Olsen.

 

Bandet 2016/2017 til forestillingen «Vilde Westen og Siste Mohikaner» var Jostein Karlsen på Gitar, Eldar Svanes på Bass, Keith Richard Paredes på Keyboard og Mattias Nilsen på Trommer. Mentor er Kurt Olsen.

 

Bandet 2015/2016 til forestillingen «Sirkus Fabulouso» var Keith Richard Paredes på Keyboard Jostein Karlsen på Gitar, Eldar Svanes på Bass og Mattias Eeg på Trommer. Mentor er Kurt Olsen

 

Bandet

Bandet 2014/2015 Var Jostein Karlsen på Gitar, Mattias Nilsen på Trommer, Eldar Svanes på Bass og Keith Richard Paredes på Keyboard og . Mentor er Kurt Olsen og Henrik Aakerø.

—————————————————————————

IMG_0602

IMG_1059-2
Bandet 2013/2014 til forestillingen «Vampyrblod» Var Tore Kongshaug på Trommer, Eldar Svanes på bass, Anders Harestad på Keyboard,  Casper Bjelland Hatlestad og Jostein Karlsen på gitar. Mentor er som vanlig Kurt Olsen  kurt.olsen@lyse.net

Øvingene er stort sett på Torsdager etter nyttår.

——————————————————————————-

Web band

IMG_4182

Sesongen 2012/2013 bestod bandet av Mattias Eeg på trommer, Eldar Svanes på bass, Jostein Karlsen på Gitar og Stian Karlsen på gitar. Mentor og øvingsansvarlig for bandet er Kurt Olsen.

Bandet har vanligvis øvinger mandag 18-20  I forestillingsoppkjøring er det øving sånn ca. hver dag….

———————————————————————————-

Bandet

Sesongen 2011/2012 Bestod bandet av Eldar Svanes på bass, Casper Bjelland Hatlestad på gitar og Mattias Eeg på trommer. Kurt Olsen var mentor.

—————————————————————————

2011_mars-199

Sesongen 2010/2011 var den andre der vi hadde et eget band som kun består av ungdommer. To av bandets fire medlemmer (Jon og Ørjan) har vært knyttet til «Teateret Mitt» som medlemmer med roller i flere tidligere oppsetninger. Da var bandet:  Mattias Eeg på Trommer, Ørjan Svanevik Olsen – Bass, Jon Øyjord – Gitar og  Alfred Lindal Haug – Keyboard.

———————————————————————————

Jon Øyjord

Erik Robstad

Martin Sunde Hinna

Jacob Yttredal

Ørjan Olsen

Sesongen 2009/2010 var den første sesong med eget band, bestående av kun ungdommer. Det var Jon Øyjord på Gitar, Ørjan Olsen på Bass, Jacob Yttredal på Trommer, Erik Robstad på Keyboard og Martin Sunde Hinna på Gitar.Kurt Olsen var øvings ansvarlig og Mentor.

—————————————————————————-

Desember_2008_-458
————————————————————————-

IMG_1228

2006/2007 Svein Andre Olsen, Owe Hegre og James Lewitt i bandet sammen med Kurt Olsen.

——————————————————————————–

Bandet tuller

2005/2006 Kurt Olsen, Svein Andre Olsen og Owe Hegre var bandet sammen med James Lewitt.

En kommentar til «Bandet»

Det er stengt for kommentarer.