Forestilling og Billetter

Forestillingen i 2022 blir 2 April kl.15.00, 3 April kl.15.00 og 4 April kl.17.30 i Sunde/Kvernevik Bydelshus.

Forestillingen i år blir familieforestillingen: «Vampyrblod» Skuespillerne er hovedsakelig fra Sunde/Kvernevik området og er i alderen 9-16 år.

Handlingen er: «Stavanger Kommune har ikke penger til det nye Bydelshuset i Sunde/Kvernevik. Så får Kommunestyret høre rykter om en ukjent tomt, den kan jo leies ut til Parkeringsplasser !! Men de vet ikke at dette er en kirkegård, bebodd av Vampyrer! …. Her kommer også Sam som flytter til sin mor, Sam vet ikke at mor er en av lederne i Vampyrverden, han møter den snille og rare heksa Violetta som har den masete vennen Kråka”

Som alle våre forestillinger blir det våren 2022 en Forestilling der vi har skrevet manuset selv og det blir en Familieforestilling for både store og små. Blir selvfølgelig en kjekk historie, fremført med mye sang og dans. Instruktør er Stina Ytreland som har med seg Jonas Rott son instruktørassistent. Forestillingen varer i 2 timer inkludert 30min. pause.

Billetter: Barn 80,- Voksne 150,- Send mail til post@teateretmitt.no med informasjon om antall barn og voksne og hvilken dag dere ønsker å være publikum. Betaling på forhånd er å foretrekke, på Vipps: 91775 Billettene hentes i døren fra 2 timer før forestilling. 

Dersom du har et opplevelseskort, kan du bruke dette på forestillingene til Teateret Mitt.

En kommentar til «Forestilling og Billetter»

  1. Hei

    Jeg lurer på om dere skal ha ny forestiling neste år og om jeg kan melde min datter på dette flotte initiativet?

    Vennlig hilsen Marianne Molineaux mobil 918 56 797

Det er stengt for kommentarer.

%d bloggere liker dette: